Bestelling en levering


Bestelling en levering

Hoe werkt de bestel procedure precies?

Bestellingen op maat gemaakte oordoppen.

  1. U bestelt de gewenste oordoppen op maat op onze website.
  2. Binnen 3 werkdagen wordt u gebeld door onze specialist voor een afspraak voor het maken van de oormallen/oorafdrukken. Dit kan bij ons of bij u thuis. Zorg er voor dat uw gehoorgangen vrij zijn om te voorkomen dat tijdens de afspraak er geen afdrukken kunnen worden gemaakt.
  3. Eerst worden de gehoorgangen gecontroleerd door onze specialist.
  4. Dan worden exacte afdrukken van de gehoorgangen gemaakt.
  5. Er wordt nogmaals besproken welke oordoppen u heeft gekozen en het type geluidsfilter wordt met u besproken en gekozen. Indien u een reinigingskit heeft besteld ontvangt u deze alvast tijdens het aanmeten.
  6. De afdrukken worden bewerkt, en vervolgens gedupliceerd in een  hard UV materiaal of een soft siliconen.
  7. De harde gehoorbeschermers worden voorzien van een  anti-allergische coating.
  8. De akoestische dempingsfilter wordt geplaatst.
  9. U ontvangt u uw op maat gemaakte oordoppen binnen 3 weken thuis.

 

Bestelling van overige producten

Bestellingen van universele- en onderhoudsproducten worden zo snel mogelijk afgeleverd. In beginsel streeft Earsafety ernaar om bestellingen binnen  4 werkdagen te verzenden en worden verzonden via POSTNL. Genoemde levertijd geldt slechts als indicatie en geldt nimmer als fatale termijn. Earsafety  kan nadere informatie betreffende levertijden vermelden op de internetsite of op andere wijze schriftelijk kenbaar maken. Dergelijke informatie heeft slechts een indicatief karakter. De maximale levertijd zal 30 dagen bedragen tenzij anders overeengekomen. Mocht deze levertijd niet haalbaar zijn stellen wij u hiervan op de hoogte.

Indien een product dat tijdelijk niet op voorraad is door de Koper wordt besteld, zal worden aangegeven wanneer het product weer beschikbaar is. Vertragingen zullen aan de Koper per e-mail of telefonisch worden gemeld.

Indien u uw order per koerier verzonden wil laten worden dan gelden hiervoor andere tarieven. Gelieve ons te contacteren indien u dit wenst. Wij zullen dan zorgen voor een tracking & tracing nummer zodat u uw zending kunt volgen.

Handling en verpakkingskosten zijn standaard. Echter verzendkosten zijn afhankelijk van de grootte en gewicht van uw zending. Wij raden u aan om uw order ineens te bestellen. Wij beschouwen iedere order als separate order.  Uw zending zal worden verstuurd voor eigen risico, echter wij doen er alles aan om de zending zo goed en veilig mogelijk te verpakken.

Afhalen van bestellingen kan alleen op afspraak. Neemt u svp contact op met de klantenservice.

Wij leveren in principe altijd bij u thuis af. Uw telefoonnummer wordt uitsluitend gebruikt om contact met u op te nemen i.v.m. uw bestelling. Verder wordt deze nergens voor gebruikt en uw gegevens zullen nooit of te nimmer aan derden worden verstrekt.

Verzending naar buitenland (buiten Nederland)

Onze webwinkel is op het moment ingericht voor verzending van producten naar Nederland, België, Duitsland, Denemarken, Zweden, Finland, Polen, UK, Zwitserland, Italie, Spanje, Balearen, Canarische Eilanden.

Dit geldt alleen voor NoNoise producten en asscoires. Aanmeten van op maat gemaakte oordoppen kan alleen in Nederland en België.

Wilt u toch graag onze producten stuur dan een mail naar onze klantenservice met uw vraag/bestelling m.v.v.

naam, adres, postcode, woonplaats. Wij zenden u dan een orderbevesting en instrukties voor het betalen en levering van uw order.

Na otvangst van uw betaling worden de producten verzonden. Nb. portokosten naar overige landen kunnen afwijken. Wij informeren u in de orderbevestiging wat deze kosten zijn.

Op maat gemaakte oordoppen voor groepen

Voor groepen van 6 of meer personen hebben wij speciale aanbiedingen. Neem contact met ons voor meer informatie.

Aanmeten van op maat gemaakte oordoppen kan overal in Nederland worden verricht met uitzondering van de waddeneilanden.

Voor grote groepen mensen op de waddeneilanden kan eventueel een regeling worden getroffen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden