Over Earsafety Sound Protection


Earsafety Sound Protection. Gehoorveiligheid voor de zakelijke- en particuliere markt.

Earsafety Sound Protection in Groningen is opgericht om mensen en bedrijven te helpen met een betere bescherming tegen hard geluid ter voorkoming van gehoorschade.  Earsafety Sound Protection beschermd en verbetert communicatie en geluidsbeleving.

Wij zorgen ervoor dat je op een veilige wijze kunt werken en klussen, sporten of kunt genieten van muziek zonder gehoorbeschadiging op te lopen.
Voor het aanmeten van op maat gemaakte gehoorbescherming hoef je de deur niet uit. Wij komen bij je thuis of op werklocatie langs voor het aanmeten. Overal in Nederland en België.(m.u.v. de waddeneilanden)

We leveren uitsluitend de beste kwaliteit oordoppen op maat van duurzaam materiaal, die comfortabel zitten en goed beschermen. We begrijpen dat het een behoorlijke uitgave is dus dan mag je ook kwaliteit verwachten. Hier bovenop geven wij daarom maar liefst 2 jaar garantie op onze op maat producten, geen verborgen kosten, heldere prijzen en gratis service aan huis!
Wij streven naar een goede kwaliteitswaarborg, flexibiliteit, betrouwbaarheid, tevreden klanten en kwalitatief hoogwaardige producten.

Als je er over denkt om op maat gemaakte gehoorbescherming aan te schaffen kijk dan op onze website voor de diverse oplossingen per sector.
Je kunt direct bestellen in onze webshop of neem contact met ons op voor een passend advies.

Bij bestelling van op maat gemaakte oordoppen, In-Ears of portofoonoplossingen op maat, wordt je binnen 3 werkdagen  gebeld voor een afspraak voor het maken van de afdrukken van de gehoorgangen bij je thuis of op het werk. Hiervoor betaal je niets extra!

Indien je vragen hebt over één van onze producten neem dan zeker contact met ons op. Wij zijn er om je te helpen voor de beste oplossing.

Lees hier mijn persoonlijke verhaal.

Wil je graag persoonlijk advies? Laat dan hier je gegevens achter, dan word je terug gebeld.