Gehoorbeschermingspartners


gehoorbeschermingsparters demicsolutions

DEMIC Solutions – België

DEMIC biedt een totaalpakket aan bedrijfskleding, veiligheidsschoenen en andere PBM ‘s. Ook zij staan net als wij garant voor kwalitatief hoogwaardige producten en servicegerichte dienstverlening waarmee DEMIC de juiste partner is om mee samen te werken. DEMIC is gevestigd in Rijkevorsel België en bieden ook EARSAFETY gehoorbeschermingsproducten.

www.demicsolutions.be

gehoorbeschermingspartners stichting hoormij-NVVS

Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden

Earsafety Sound Protection is lid en werkt samen met de federatie NVVS-Stichting Hoormij. Dé website voor iedereen die geïnteresseerd is in slechthorendheid, oorsuizen (tinnitus) overgevoelig voor geluiden, en aanverwante zaken zoals een brughoektumor, (hyperacusis), de ziekte van Ménière (draaiduizelingen). In samenwerking met De federatie NVVS informeren wij over gehoorbeschadiging,  tinnitus en hyperacusis door middel van acties en het verstrekken van informatie en NVVS-foldermateriaal. Dit doen wij geheel belangeloos om nog meer mensen te kunnen bereiken en te informeren.

www.nvvs.nl / www.stichtinghoormij.nl

gehoorbeschermingspartners _medity1

Medity Medische Diensten

Medity helpt je met een aantal diensten rondom gezondheid. Van verzuimaanpak voor bedrijven en instellingen tot rijbewijskeuringen voor particulieren. Medische dienstverlening is al meer dan 25 jaar hun. Professioneel en zeer deskundig. Niet voor niets luidt hun motto: “Daar wordt u beter van,”

http://www.medity.nl